28 Березня 2024, 22:41 | Реєстрація | Вхід
/ «Капітан Смуток» Сергія Мартинюка у Луцьку - 5 Грудня 2018

«Капітан Смуток» Сергія Мартинюка у Луцьку

Категорія: «Події»
Дата: 05 Грудня 2018 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 639


Книгарня «Є» та видавництво «Фабула» запрошують на презентацію книжки Сергія Мартинюка «Капітан Смуток», що відбудеться 5 грудня. Початок – о 18:30. Модерує Анатолій Котлюк.

Фронтмен українського гурту «Фіолет» написав роман. Як це було і що з цього вийшло, можна буде безпосередньо дізнатися від Сергія Мартинюка. Музикант провів студентські роки в Луцьку у ролі громадського активіста та творця андеґраунду, тому якщо ви його одноліток, є ймовірність, що впізнаєте в тексті себе, або когось зі знайомих.


Дебютний роман Сергія Мартинюка – незвична, заворожуюча книга. Оповідач історії, який не вимовить за весь роман жодного слова, вирушає зі своїм єдиним другом, котрий має дивне прізвисько невідомого походження – Пі, в мандри Україною. На цьому шляху героїв чекатимуть зустрічі з придорожніми повіями, підступними волоцюгами, ображеними на світ художниками, щойно посталими та згаслими зірками рок-н-роллу, матеріалізованими примарами минулого та містичними зблисками майбутнього. Загадкова мета вестиме героїв химерними лабіринтами їхніх власних сподівань, страхів та ілюзій, а справжній сенс цієї мандрівки вони осягнуть лише наприкінці дороги, що сама – наче заново прожите життя.


Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72 43 76


0 коментарів

Залишити коментар

avatar