18 Квітня 2024, 18:17 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книг Оксани Кузів у Тернополі - 26 Листопада 2018

Презентація книг Оксани Кузів у Тернополі

Категорія: «Події»
Дата: 26 Листопада 2018 (Понеділок)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 7-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 664


Книгарня «Є» та ЛА «Піраміда» запрошують на презентацію книг Оксани Кузів «Собача любов», «Задивлена в небо» та «Адамцьо», яка відбудеться 26 листопада за участю авторки. Початок – о 18:30. Модератор - Юрій Матевощук.

На зустрічі Оксана Кузів презентуватиме одразу дві новинки – «Задивлена в небо» та «Собача любов». Одна з них – поетична, інша – прозова. Також повторно презентуватиметься книжка, яка пережила шість видань – «Адамцьо». Живеш собі, ходиш, вітаєшся, зазираєш у очі чужих перехожих, у яких пливуть хмарки. А потім, буває, хтось із них розчахне, наче сукновий плащ, перед тобою свою душу... А там стільки туги і любові, стільки безнадії і віри, стільки болю й самозречення, що і самій у грудях щось тенькне, надірветься, а головне - не гоїться... Папір, ручка - і чужа доля чорним по білому. І рана уже рубцюється. Тільки під струпом залишається пляма. Добре, що хоч біла...


Оксана Кузів працювала літературною редакторкою у газеті «Салон-плюс», коректоркою в обласних газетах «Івано-Франківський оглядач» та «Вечірній Івано-Франківськ». Член Національної спілки журналістів України з 2013-го року. У літературі дебютувала 2014-го з прозовою книжкою «Адамцьо», яка стала «Книжкою року у молоді Прикарпаття».


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 7-9. Тел.: (0352) 254 459


0 коментарів

Залишити коментар

avatar