19 Березня 2024, 05:05 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція Романа Москаля «І цзін»: 64 кроки до щастя!» - 23 Листопада 2018

Лекція Романа Москаля «І цзін»: 64 кроки до щастя!»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 23 Листопада 2018 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 743


Харківcька Книгарня «Є» і відділення Асоціації правників України в Харківській області запрошують на зустріч з Романом Москалем, що відбудеться 23 листопада. Початок – о 18:30.

Роман Москальчлен Ради Відділення АПУ в Харківській області, адвокат, партнер юридичної компанії «Шевердін і партнери», незмінний ведучий Літературного клубу Асоціації правників України. Його нова (ще не видана) книжка «І цзін»: 64 кроки до щастя!» є продовженням першої праці «І цзін. Правильно міркувати, щоб передбачати. Вступ до іцзінознавства» (видавництво «Акта»).

У майбутній книжці, що задумана як своєрідний підручник з вдосконалення стратегій мислення, дається популярний коментар до всіх 64-х знаків «І цзіну». Такий коментар є свідченням того, що давній китайський Канон, якому більш ніж 3000 років, може звучати по-сучасному і зараз – у вік ґаджетів та Тесла. Для юристів, зокрема, ця праця може бути цікавою з тих міркувань, що допоможе підвищити власну ефективність завдяки виробленню більш успішних стратегій у інтелектуальному протистоянні із опонентами в інтересах своїх клієнтів.


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar