19 Квітня 2024, 14:28 | Реєстрація | Вхід
/ Обговорення «День Гідності та Свободи. 5 років опісля» - 22 Листопада 2018

Обговорення «День Гідності та Свободи. 5 років опісля»

Категорія: «Події»
Дата: 22 Листопада 2018 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 550


Книгарня «Є» запрошує на четверту зустріч-обговорення в рамках проекту «Хмельницький для нас» на тему «День Гідності та Свободи. 5 років опісля» з громадськими активістами та представниками органів місцевого самоврядування. Учасники обговорення: Олег Черненко, Валентин Копецький, Олег Майданюк, Ольга Осмолян (модераторка). Подія відбудеться 22 листопада. Початок – о 18:00.

Революція Гідності – подія, яка змінила Україну і українців. У пам’яті всі картини перебігу подій спливають настільки чітко, ніби це було лише вчора. Хоча насправді минає вже 5 рік.

Які зміни відбулися відтоді? Які виклики та можливості були реалізовані, і чи були? Як зберегти пам’ять про складні і трагічні сторінки нашої історії живою, актуальною і дієвою для широких спільнот? Як не заморозити гарячі події сучасності та не перетворити їх на історичний міф чи політичну маніпуляцію? Як консолідувати суспільство для переосмислення минулого, розуміння теперішнього і активного творення майбутнього?

Усі ці питання ми спробуємо обговорити на дискусії між громадськими активістами та хмельницькими посадовцями в рамках проекту «Хмельницький для нас».


Хмельницька Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2. Тел.: (0382) 709 792


0 коментарів

Залишити коментар

avatar