20 Квітня 2024, 17:10 | Реєстрація | Вхід
/ Два томи серії «Студії з історії парламентаризму» - 13 Листопада 2018

Два томи серії «Студії з історії парламентаризму»

Категорія: «Події»
Дата: 13 Листопада 2018 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 812


Київська Книгарня «Є» і видавництво «Темпора» запрошують на презентацію перших двох томів серії «Студії з історії парламентаризму на українських землях у XIV–XX cт.», що відбудеться 13 листопада. Учасники: Олексій Вінниченко, Петро Кулаковський, Віталій Михайловський, Ігор Тесленко. Початок – о 18:30. Модераторка – Ольга Петренко.


Перший том«Прикладом своїх предків. Історія парламентаризму на українських землях у 1386 – 1648 роках: Польське королівство та Річ Посполита». Це перше в українській історичній науці комплексне дослідження парламентаризму на теренах України. У чотирьох розділах авторства Віталія Михайловського, Олексія Вінниченка, Ігоря Тесленка, Петра Кулаковського представлено ґенезу парламентських практик від пізнього Середньовіччя до формування сталих традицій спілкування шляхти та козаків із монархом у XVII ст.

Другий том«Бібліографія парламентаризму на українських землях до 1648 року: Польське королівство, Велике князівство Литовське, Річ Посполита» авторства Віталія Михайловського – впорядкована тематично та хронологічно, що дає змогу віднайти перспективні та малодосліджені аспекти історії парламентаризму.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar