19 Квітня 2024, 23:56 | Реєстрація | Вхід
/ Всеукраїнський літературний конкурс «Житомир TEN» - 26 Жовтня 2018

Всеукраїнський літературний конкурс «Житомир TEN»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 26 Жовтня 2018 (П'ятниця)
Час: 00:00
Місто: Житомир
Адреса: вул. Трипільська (8-го Березня), 5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1501


Житомирський обласний Центр народної творчості оголошує Всеукраїнський літературний конкурс «Житомир TEN»

До участі у Конкурсі запрошуються учасники літературних об’єднань, члени поетичних клубів, письменники та поети-аматори. Вік учасників – від 16 років.
Твори на конкурс приймаються з 10 вересня до 15 жовтня.


Конкурс проводиться з метою

  • розвитку жанру поезії; 
  • популяризації та вшанування імені видатного житомирянина – поета і перекладача Бориса Тена (Миколи Васильовича Хомичевського);
  • обміну досвідом і зміцнення творчих зв’язків між українськими літературно-мистецькими об’єднаннями, поетичними клубами, самодіяльними авторами та залучення їх до участі в культурному житті Житомирщини.
На електронну адресу конкурсу zhytomyr10@ukr.net учасник надсилає добірку творів з 5 віршів (поеми до розгляду не приймаються), яка розглядається членами журі, та заявку учасника за встановленим зразком.

Після попереднього ознайомлення із творами журі прослуховує конкурсантів і визначає переможців за такими критеріями оцінювання:
  • актуальність і тематична спрямованість творів;
  • оригінальність сюжету та версифікаційна майстерність;
  • рівень володіння словом.
На конкурсі учасники читають 1 вірш, тривалість виступу не повинна перевищувати 3 хвилин. За підсумками конкурсного перегляду журі визначає 10 переможців. Після закінчення конкурсу переможці беруть участь у заключному гала-концерті.

Конкурс відбуватиметься 26 жовтня у Житомирському обласному Центрі народної творчості за адресою: м. Житомир, вул. Трипільська (8-го Березня), 5. 
Про графік проведення конкурсу буде повідомлено додатково. 
Телефони для довідок: (0412) 240-886, (099) 506-73-07

З метою максимальної відкритості Всеукраїнського літературного конкурсу «Житомир TEN» учасники можуть ознайомитися зі складом журі: Григорій Цимбалюк (Житомир), Віктор Крупка (Вінниця), Серго Сокольник (непідкупний) (Київ).




0 коментарів

Залишити коментар

avatar