24 Квітня 2024, 03:06 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс «Дива трапляються, коли в них віриш» 2022 - 30 Червня 2022

Конкурс «Дива трапляються, коли в них віриш» 2022

Категорія: «Конкурси»
Дата: 30 Червня 2022 (Четвер)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2903


Центр молодіжних ініціатив «Джинджер» запрошує дітей та молодь до участі у Всеукраїнському літературному мультижанровому конкурсі «Дива трапляються, коли в них віриш» (дистанційно)!

Прийом заявок триває з 20 травня по 30 червня 2022 р.

Метою конкурсу є популяризація сучасної української літератури, підтримка творчих дітей і молоді, реалізація дитячої та молодіжної літературної творчості, заохочення дітей та молоді до створення якісних літературних робіт.

До участі запрошуються автори у трьох вікових категоріях (для прозових та віршованих творів окремо): 10-13 років, 14-18 років, 19-23 роки.

За результатами конкурсу журі обере найкращі твори, які увійдуть в електронну збірку конкурсу (із можливістю подальших публікацій в джерелах, пов'язаних із діяльністю ГО Центр молодіжних ініціатив «Джинджер» та її партнерів).


ПОЛОЖЕННЯ
Всеукраїнського літературного мультижанрового конкурсу 
«Дива трапляються, коли в них віриш»
(дистанційно)

1. Загальні положення:

Організатор: Громадська організація Центр молодіжних ініціатив «Джинджер», серед ключових напрямків роботи якої є наступні: сприяння самовизначенню, самореалізації та соціалізації молоді, її інтелектуальному, творчому, духовному, культурному розвитку та змістовному дозвіллю.

Метою конкурсу є популяризація сучасної української літератури, підтримка творчих дітей і молоді, реалізація дитячої та молодіжної  літературної творчості, заохочення дітей та молоді до створення якісних літературних робіт.
Даний конкурс організовується в межах існуючих культурно-просвітницьких проектів ГО Центр молодіжних ініціатив «Джинджер».

Терміни та форма проведення: дистанційно

  • Початок прийому заявок та конкурсних робіт - 20.05.2022 р. 
  • Завершення прийому заявок та конкурсних  робіт - 30.06.2022 р.  
  • Оголошення результатів - не пізніше 15.07.2022 р.
  • Розсилка електронних Дипломів - до 22.07.2022 р.
Під час проведення Конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 р. № 2297-VI.

2. Конкурсні умови:

Тема Всеукраїнського літературного мультижанрового конкурсу 
«Дива трапляються, коли в них віриш»

Номінації: 

  • проза
  • поезія
На конкурс приймаються твори малої літературної форми (оповідання, новели, есе, нариси, вірші, короткі розповіді, байки, казки, "фанфіки” тощо) українською мовою обсягом до 10 тис. др. знаків (з пробілами) - для прозових творів, до 500 др. знаків - для поетичних творів. 

До участі запрошуються автори у трьох вікових категоріях (для прозових та віршованих творів окремо):

  • 10-13 років
  • 14-18 років
  • 19-23 роки
За результатами конкурсу журі обере найкращі твори, які увійдуть в електронну збірку конкурсу (із можливістю подальших публікацій в джерелах, пов'язаних із діяльністю ГО Центр молодіжних ініціатив «Джинджер» та її партнерів). 
Також переможці в кожній віковій категорії отримають Дипломи Лауреата І, ІІ і ІІІ ступеня і цінні подарунки від ГО Центр молодіжних ініціатив «Джинджер» та її партнерів. 

! Окремим призом буде відзначено твір одного учасника за вибором Голови журі.

Журі конкурсу

Для визначення переможців Всеукраїнського літературного мультижанрового конкурсу «Дива трапляються, коли в них  віриш» оргкомітетом створюється компетентне журі, до складу якого входять: 

1. Вікторія Хромова – голова журі, філолог-перекладач, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри зарубіжної філології Таврійського національного університету, Директор ГО Центр молодіжний ініціатив «Джинджер», засновниця Центру освіти і творчого розвитку «Ginger», художній керівник англомовного театру-студії «Ginger».

2. Олександр Ревуцький – молодий літератор, заступник директора ГО Центр молодіжний ініціатив «Джинджер»,  координатор літературних клубів, актор, режисер, каскадер,  лауреат всеукраїнських та міжнародних театральних конкурсів.  

3. Вадим Жалюк – Голова літературно-мистецького об’єднання «Шодуарівська альтанка», організатор Всеукраїнського літературного фестивалю «Шодуарівська альтанка», учасник міжнародних та всеукраїнських літературних конкурсів, міжнародних поетичних фестивалів, поет і письменник, публікувався у багатьох міжнародних літературно-мистецьких журналах та поетичних альманахах, автор 5 літературних збірок. 

4. Наталя Чісліна – філологиня, поетеса, авторка трьох  поетичних збірок, громадська діячка, режисерка, голова громадської організації «Наживо», спортсменка, постійна членкиня журі Всеукраїнського літературного фестивалю-конкурсу «Обрії душі».

5. Володимир Ковальчук - учасник літературних об'єднань «Оксія» та «Квартира 10». Друкувався на різних інтернет ресурсах, в книгах «Бандерштатна антологія» та альманах «Нова проза». Переможець фестивалю «Малахітовий носоріг - 2017». Учасник Kyiv poetry lab (2018). Лауреат поетичного конкурсу «Гайвороння».

6. Ларіса Паламарчук – співорганізаторка та директорка  Всеукраїнського літературного фестивалю «Шодуарівська Альтанка», членкиня журі фестивалю «Ан Т-Р-Акт2, лауреатка багатьох літературних конкурсів, поетеса, прозаїк.

Для визначення переможців Конкурсу кожен член журі ознайомлюється з конкурсними творами та виставляє бали за 10-бальною шкалою.

У випадку, якщо максимальний підсумковий бал буде рівним у двох і більше творів, голова журі, враховуючи рекомендації членів журі, визначає твір/твори, що перемогли у Конкурсі.

Умови подання конкурсних творів

Для участі в конкурсі автори мають подати твори на електронну адресу оргкомітету ginger.molod.center@gmail.com (в полі «Тема листа» вказати прізвище автора і назву твору), а також заповнити електронну Заявку учасника за посиланням https://forms.gle/aZsyY9HLaUvi3TsH7  

Автори можуть подавати необмежену кількість робіт. УВАГА! кожен твір має бути відправлений окремим електронним листом, для кожного твору має бути окремо заповнена Заявка учасника.

Кінцевий термін прийому конкурсних робіт та Заявок учасника - 
30 червня 2022 о 23:59. 

Контакт для запитань та деталей, що виникають у зв’язку із участю у Конкурсі: 068-284-65-19 (Viber), 095-364-90-55 (Telegram, WhatsApp).

На конкурс приймаються тільки оригінальні авторські твори виключно українською мовою. Твори мають відповідати тематиці конкурсу. Будуть відхилені твори, представлені не українською мовою, не вичитані, з помилками, перекладені з російської або інших мов за допомогою автоматичних перекладачів тощо. Не допускаються роботи, що торкаються проблем розпалювання міжетнічного, расового та релігійного конфліктів. 

Обсяг конкурсних робіт -  до 10 тис. др. знаків (з пробілами) - для прозових творів, до 500 др. знаків -  для поетичних творів. 

Технічні вимоги:

конкурсна робота подається в електронному вигляді у форматі Word, шрифт Times New Roman, кегль – 14, міжрядковий інтервал – 1,5 пт, поля 2 см, назва файлу має містити прізвище автора та скорочену назву роботи латиницею (Приклад: Vasyliuk_Podorozh).

Оголошення результатів та нагородження Лауреатів конкурсу
Оголошення результатів Конкурсу відбудеться не пізніше 15 липня 2022 у соціальних мережах:

Увага! Формат оголошення та нагородження переможців Конкурсу визначаються оргкомітетом Конкурсу. 

За наявності сприятливих умов та дозволу органів місцевого самоврядування м. Житомира плануються відкриті читання творів учасників та нагородження призерів конкурсу.

Лауреати (І, ІІ, ІІІ місце) нагороджуються Дипломами та цінними подарунками у категоріях: 

Для прозових творів

  • 10-13 років
  • 14-18 років
  • 19-23 роки
Для віршованих творів

  • 10-13 років
  • 14-18 років
  • 19-23 роки
Окремим призом буде відзначено твір одного учасника за вибором Голови журі.

Всі конкурсанти отримають Диплом учасника в електронному вигляді. За бажанням можливо отримати паперовий варіант Диплому - вартість 80 грн.

Твори-призери увійдуть в електронну збірку конкурсу (із можливістю подальших публікацій в джерелах, пов'язаних із діяльністю ГО Центр молодіжних ініціатив «Джинджер» та її партнерів).


0 коментарів

Залишити коментар

avatar