29 Березня 2024, 14:55 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки «Три розмови про Україну» | Київ - 12 Липня 2018

Презентація книжки «Три розмови про Україну» | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 12 Липня 2018 (Четвер)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 881


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують на презентація книжки «Три розмови про Україну» за участю Патріарха всієї Руси-України Філарета, письменника Василя Шкляра та телеведучого Миколи Вересня, що відбудеться 12 липня. Модератор - В’ячеслав Кириленко.

«Три розмови про Україну» – книжка, яка складається з трьох діалогів В’ячеслава Кириленка із Патріархом усієї Руси-України Філаретом, із письменником Василем Шклярем та з телеведучим Миколою Вереснем.


У діалозі із Патріархом усієї Руси-України Філаретом мова йде про становлення української Цекркви після здобуття Україною Незалежності, але у контексті усієї палітри докорінних соціальних та політичних змін, що відбулися у країні від 1991 року і дотепер. Діалог із письменником Василем Шклярем – про літературний процес, політику, владу, історію, бачення ним минулого та сьогодення, вплив його книг на формування суспільних настроїв та творення нових архетипів українського Героя. Діалог з телеведучим Миколою Вереснем – про три українські революції 1990, 2004 та 2013-2014 рр, активними учасниками яких вони обидва були – один як студентський активіст, а потім політик, інший – як журналіст та відомий український медійник.

Протягом розмови будуть обговорені найважливіші теми, що турбували та продовжують турбувати українське суспільство, а також уперше буде оприлюднено багато фактів та нових тлумачень політичних та медійних подій, що мали місце протягом цього часу та учасниками яких були співрозмовники.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar