23 Квітня 2024, 19:32 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Євгена Магди «Шостий» у Києві - 20 Вересня 2017

Презентація книжки Євгена Магди «Шостий» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 20 Вересня 2017 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 833


Книгарня «Є» та видавництво «Клуб сімейного дозвілля» запрошують на презентацію нової книжки Євгена Магди «Шостий», яка відбудеться 20 вересня, початок – о 18.30.

Президент України був та залишається центральною фігурою політичної системи України, незалежно від обсягу його повноважень. Яким буде шостий? Як вплинули на нього попередники? Чи спроможне суспільство ефективно моделювати образ глави держави? Розповідь про п’ятьох президентів — Леоніда Кравчука, Леоніда Кучму, Віктора Ющенка, Віктора Януковича і Петра Порошенка. Робота їхніх прем’єрів та Парламенту, факти із виборчих кампаній, особливості правління кожного та виважена оцінка їхніх політичних дій, а також дослідження політичного портрету майбутнього керівника держави — Євген Магда змальовує шостого президента і прогнозує реальність, яка уже чекає на українців.


Євген Магда — відомий політичний експерт, доцент НТУУ КПІ імені Ігоря Сікорського, автор книжок «Гібридна війна: вижити та перемогти» і «Гібридна агресія Росії: уроки для Європи».


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Телефон: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar