25 Квітня 2024, 15:53 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману «Варта у Грі» Наталії Матолінець | Львів - 7 Липня 2018

Презентація роману «Варта у Грі» Наталії Матолінець | Львів

Категорія: «Події»
Дата: 07 Липня 2018 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Книголенд»
Адреса: вул. Коперника, 11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: litkyt
Кількість переглядів: 814


Книгарня «Книголенд» та Видавництво АССА запрошують на презентацію роману львівської письменниці Наталії Матолінець «Варта у Грі», що відбудеться 7 липня, початок – о 14.00. Модерує Богдана Синякевич.

«Варта у Грі» — справжнє урбаністичне фентезі на тлі знайомих львівських пейзажів. У Львові поміж туристами та місцевими мешканцями ходять, живуть і іноді вбивають одне одного чаклуни, відьми й алхіміки. Темна чаклунка Варта Тарновецька доволі спокійно жила у Львові: працювала у кав’ярні, зустрічалась із друзями та часом потрапляла в сутички зі світляками. Але все змінилось, коли у місті почалася Гра. На кону вирішальної битви темних та світлих — влада у Центральноєвропейському конгломераті на наступне століття. Попри всі намагання, Варті не вдається залишитись осторонь від жорстокого змагання… Отож, тепер Варта у Грі. 



Наталія Матолінець — письменниця, журналістка, лауреатка літературної премії ім. Богдана-Ігоря Антонича «Привітання життя» (2007), учасниця та фіналістка конкурсів фантастичних оповідань від об'єднання «Зоряна Фортеця». У 2017 році стала володаркою ІІ премії конкурсу «Коронація слова-2017» у номінації «Романи» за твір «Гессі».

Роман «Варта у Грі» здобув спецвідзнаку Всеукраїнського літературного конкурсу рукописів прози «Крилатий лев-2017» та диплом конкурсу романів «Львівські перехрестя-2017».

Місце проведення: м. Львів, Книгарня «Книголенд», вул. Коперника, 11. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar