26 Квітня 2024, 01:07 | Реєстрація | Вхід
/ Сергій Мартинюк презентує збірку «Реп'яхи» у Львові - 30 Листопада 2019

Сергій Мартинюк презентує збірку «Реп'яхи» у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 30 Листопада 2019 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Книголенд»
Адреса: вул. Коперника, 11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 503


30 листопада, о 15:00 у книгарні «Книголенд», що за адресою вул. Коперника, 11, відбудеться творча зустріч з фронтменом гурту Фіолет – Сергієм Мартинюком, на якій він презентує свою дебютну поетичну збірку «Реп’яхи»

Магнетичні рядки його віршів відлунюють любов’ю до жінки, до матері, до природи, до життя, до світу… Осідають на зубах скрипучою, як пісок, але такою ніжною ностальгією. Його поезія лунає рефреном крізь революції, крізь пори року, крізь наші душі, дороги й міста. Кожне слово стікає крізь пальці, як прохолодна гірська вода, і чіпляється до сердець і думок як… реп’яхи. Не даючи жодного шансу їх забути. Його вірші, це концентрація правди, суму, вселенської любові й усіх магічних світів, що знайшли своє місце у житті Сергія. Ми знаємо як ви давно всі на неї чекали! І ось вона, поетична збірка Сергія «Колоса» Мартинюка «Реп’яхи».  

Сергій «Колос» Мартинюк  лідер і вокаліст українського гурту «Фіолет», засновник низки супутніх сайд-проектів, арт-директор «Бандерштату» — одного з найбільших українських фестивалів, поет, прозаїк.

Роман «Капітан Смуток» та поетичну зібрку «Реп’яхи», які пропонує читачам видавництво «Фабула»,— перші й, на наш погляд, вдалі спроби талановитого музиканата і письменника опанувати нові форми творчості.

Якщо ви хотіли б взяти інтерв’ю, записати сюжет, або запросити авторів до студії – звертайтеся до PR-менеджера – Олексія Печія. тел. +380932882405, пошта: fabulabook.com@gmail.com

30 листопада, 15:00. Львів, Книгарня «Книголенд», вул. Коперника, 11. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar