20 Квітня 2024, 15:32 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Вікторії Ярош «Три горішки для Сашка» - 21 Червня 2018

Презентація книжки Вікторії Ярош «Три горішки для Сашка»

Категорія: «Події»
Дата: 21 Червня 2018 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Буква»
Адреса: вул. Б. Хмельницького, 3-Б, 2-й поверх
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 936


21 червня о 18:30 видавництво «Фонтан казок» і київська книгарня «Буква» запрошують вас на презентацію повісті Вікторії Ярош «Три горішки для Сашка». Модератор – письменник, головний редактор видавництва «Фонтан казок» Іван Андрусяк.

Під час презентації усі загадуватимуть найзаповітніші бажання, адже саме в день літнього сонцестояння – 21 червня – бажання отримують неймовірну силу для втілення у життя. Письменниця Вікторія Ярош розповість про те, що ж її надихнуло на створення повісті про здійснення бажань «Три горішки для Сашка», а також пограється з дітьми в цікаві і захоплюючі ігри за мотивами книжки! І ще на гостей презентації чекає майстер-клас «Намалюй свої мрії» від ілюстраторки Марії Лабиріної: охочі зможуть візуалізувати на папері свої мрії і таким чином зроблять перший крок до їхньої реалізації. Гарний літній настрій гарантуємо!


Чим зацікавить читачів повість «Три горішки для Сашка»:

Дев’ятирічний Сашко — син олігарха. У нього є все, про що тільки може мріяти дитина, ба навіть набагато більше. Але дорослі ігри в аристократизм, якими так переймаються батьки, для Сашка відверто нудні, а матеріальні цінності не можуть замінити цінностей справжніх — насамперед світлої, щирої й безкорисливої дружби. І так триває доти, доки в Сашковому житті не з’являється… Сантиметрик! Хто він: маленький чарівник, який може виконувати бажання, чи уявний друг, Сашкове «друге я»? Вирішувати тобі, юний читачу — тим паче, що з появою Сантиметрика має шанс докорінно змінитися не лише Сашкове життя, а й твоє.

2016 року ця повість завоювала відзнаку «Вибір дітей» від Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» за найкращий твір для дітей.

Вікторія Ярош – письменниця, переможниця конкурсу «Напишіть про мене книжку!»-2017. Народилася і живе у Києві. Закінчила НПУ імені М. Драгоманова за спеціальністю «Початкові класи і образотворче мистецтво» та Інститут журналістики Національного університету ім. Т. Г. Шевченка. Ще навчаючись в університеті Драгоманова, почала працювати на державному телебаченні, спочатку як диктор, згодом як кореспондент інформаційної програми, ведуча новин, ведуча суспільно-політичної програми. Зараз веде кулінарну програму на радіо та викладає образотворче мистецтво в середній школі.


Книгарня «Буква», м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 3-Б, 2-й пов. (орієнтир – метро Театральна).


0 коментарів

Залишити коментар

avatar