25 Квітня 2024, 03:47 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «Між двох орлів» Ярослави Дегтяренко - 24 Квітня 2019

Презентація «Між двох орлів» Ярослави Дегтяренко

Категорія: «Події»
Дата: 24 Квітня 2019 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 552


Книгарня «Є» та видавництво Книжковий клуб «Клуб сімейного дозвілля» запрошують на презентацію нового роману Ярослави Дегтяренко «Між двох орлів. Гідний наступник» за участю авторки. Модерує Анна Лупинос. Захід відбудеться 24 квітня. Початок – о 18:30.

1657 рік. Зріє повстання проти гетьмана Івана Виговського. Московський цар Олексій отримує донос від кошового Барабаша із проханням дозволити козакам обрати нового гетьмана. Розбрат і міжусобиці на руку цареві. Він хоче використати запорожців для боротьби із Річчю Посполитою. Молодий козак Демко Гориченко дізнається про зраду Пушкаря та Барабаша й вирушає до Чигирина, щоб попередити гетьмана. Далеко від дому він дізнається, що його родину вбили, а хату спалили. Помста — усе, що залишається у хороброго Демка. І ще — кохання до красуні Наді, вихованки підступного Пушкаря… Між обов’язком та почуттями, між коханням та ненавистю, між двох орлів — яким буде вибір?..

Ярослава Дегтяренко — сучасна українська письменниця з Запоріжжя, лауреатка конкурсу «Коронація слова», авторка романів «Лицарі дикого поля» і «Ярино, вогнику мій».

24 квітня, 18:30. Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar