29 Березня 2024, 10:49 | Реєстрація | Вхід
/ Тарас Малкович «Антологія молодої поезії США» - 24 Травня 2018

Тарас Малкович «Антологія молодої поезії США»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Травня 2018 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: 200 грн. / обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: It's NOT the LOUVR
Адреса: вул. Липинського, 4
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 891


24 травня в It's NOT the LOUVR Тарас Малкович презентує «Антологію молодої поезії США». В антології представлено вибрані вірші найвідоміших молодих поетів США. 

Упорядкував і переклав більшість творів молодий український поет і перекладач Тарас Малкович, який певний час жив у Нью-Йорку, досліджуючи як стипендіат Фулбрайта молоду американську поезію. У перекладі антології також взяли участь молоді українські поети Андрій Любка, Павло Матюша та Любов Якимчук. Післямову до видання написав Том Гілі – поет, багаторічний керівник американської програми Фулбрайта.

На сьогодні це перша в світі перекладна антологія молодої поезії США.


До Антології молодої поезії США увійшли такі поети: Наталі Айлберт, Л. Ламар Вілсон, Філіп Б. Вільямс, Елізабет Віттлсі, Джеремайя Волтон, Оушен Вуонґ, Пол Глава, Тайлер Ґоббл, Джулія Ґуез, Ендрю Дербін, Олена Дженнінґс, Джессіка Ельзассер, Джулі Кантор, Джеймс Бравнінґ Кеппл, Брендон Крайтлер, Девід Куц-Маркс, Брет Флетчер Лауер, Рікі Лорентіс, Марк Маккі, Філіп Маринович, Стівен Мотіка, Френсіс Жюстін Пост, Алексіс Поуп, Каміла Ранкін, Еріка Л. Санчез, Матіас Сваліна, Ендрю Сеґвін, Семпсон Старквезер, Нік Стурм, Емілі Тодер, Самотній Христофор, Дженні Чжан, Сара В. Швайґ, Закарі Шомберґ, Деніел Шонебек.

Євген Калашников, блогер: «Ця книга - для насолоди, книга, в якій смакуєш кожну сторінку. Це десерт, який залишаєш на потім і який не можна їсти багато. От і "відкусуєш" потроху, смакуючи кожним словом. Дякую Вам за смачний насичений десерт, який не має терміну придатності!»


24 травня. Початок о 19:00. Київ, It's NOT the LOUVR, вул. Липинського, 4.
Вартість: 200 грн. *кожному гостю келих вина у подарунок.
Реєстрація обов'язкова по телефону 068 211 0123


0 коментарів

Залишити коментар

avatar