26 Квітня 2024, 21:55 | Реєстрація | Вхід
/ Благодійний поетичний вечір #SaveHorlach 1.0 - 25 Квітня 2019

Благодійний поетичний вечір #SaveHorlach 1.0

Категорія: «Події»
Дата: 25 Квітня 2019 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Українська книгарня «Смолоскип»
Адреса: вул. Межигірська, 21
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 811


Благодійний поетичний вечір-аукціон для збору коштів потерпілому у ДТП Богдану Горлачу відбудеться уже цього четверга, 25 квітня.

Часом життя кидає нам нестерпні виклики. І в цей момент завдання близьких — підтримати нас, допомогти. Це стосується й нас — адже допомагаючи при кожній можливості, ми внутрішньо укріплюємось, наша надія на добрих людей міцніє. 

Нещодавно із людьми, причетними до літературного середовища в Україні, сталася непоправна трагедія. В автокатастрофі загинули батьки Поліни Горлач — молодої, але активної й талановитої літераторки та культуртрегерки — організаторки заходів. Її молодший 13-річний братик, талановитий танцівник із Конотопа Богдан Горлач зараз у реанімації — у нього переломи обох ніг, черепно-мозкові травми. Зараз його стан стабільний, але він потребує підтримки.

Саме задля того, щоби підтримати стан Богдана як стабільний та вже почати лікування, ми — друзі Поліни та всеукраїнське письменницьке середовище — робитимемо низку літературних заходів протягом найближчого часу по всіх великих містах України, вже плануються заходи в Харкові, Львові, Чернівцях та ін.

А в четвер, 25 травня о 19:00, відбудеться перший захід — у Києві, в дворі будинку видавництва «Смолоскип» (вул. Межигірська, 21). 

Відомі українські письменники — Олександр Ірванець, Софія Андрухович, Андрій Бондар, Тарас Малкович, Дмитро Лазуткін та чимало інших — долучаться до заходу або із поетичними виступами, або із цінними, унікальними лотами для благодійного аукціону: книжками з автографами, картинами, сертифікатами на консультаційні послуги, дизайн, фотосесію тощо. 

Детальніше про лоти та про учасників благодійного поетичного марафону «#SaveHorlach 1.0. Київ»: http://culture_social.tilda.ws/save_horlach_kyiv_1

Група #SaveHorlach у Facebook: https://www.facebook.com/groups/SaveHorlach/


Нагадуємо, 21 квітня на Сумщині сталася автокатастрофа, у якій загинуло 4 людини. Двоє з них – батьки Поліни та Богдана Горлачів. Новина про трагедію на сайті Нацполіції: http://bit.ly/2GBGztT

Тринадцятирічний Богдан — єдиний, хто вижив у цій аварії. Хлопчик отримав переломи обох ніг, черепно-мозкову травму та перелом шийного хребця. Зараз він знаходиться в комі, потребує дорогого лікування, а потім тривалої реабілітації. І, звісно, на це необхідні чималі кошти.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar