26 Квітня 2024, 01:08 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Заклятий меч» Володимира Арєнєва - 14 Жовтня 2020

Презентація книги «Заклятий меч» Володимира Арєнєва

Категорія: «Події»
Дата: 14 Жовтня 2020 (Середа)
Час: 15:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Музей Становлення української нації
Адреса: вул. Лаврська, 27
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 406


Запрошуємо вас на презентацію книги Володимира Арєнєва «Заклятий меч» за участі художника-ілюстратора Олександра Продана, яка днями вийшла у видавництві «А-ба-ба-га-ла-ма-га»!

«Було це в часи прадавні, нині призабуті. Ходили тоді по землі герої й потвори, і перших не завжди вдавалося відрізнити від других. А слово в ті часи бувало гострішим за меч, хоч і мечі вміли тоді промовити своє гостре слово…»

Нова повість знаного українського письменника Володимира Аренєва, лавреата премії «Книга року ВВС-2019» — це пригоди меча і тих, хто ним володів, про мандрівки й переслідування, чари та закляття, а ще — про Одіна Стойменного, пані Брамницю та двох відчайдухів, які насмілилися кинути їм виклик.

Під час презентації на всіх відвідувачів чекає зустріч та живе спілкування з автором книги та художником-ілюстратором, а також автограф-сесія!

Презентація книги відбудеться в рамках відзначання Дня українського козацтва в Музеї Становлення української нації, тому перед презентацією відбудеться квест для дітей, пройшовши який переможці отримають книгу «Заклятий меч» в подарунок! Вся програма заходів тут: https://www.museumsun.org/blog/39/

Для всіх відвідувачів презентації книги знижка 20% на вхідний квиток до музею!
Деталі за номером телефону: +380990150452

14 жовтня, 15:00. Київ, Музей Становлення української нації, вул. Лаврська, 27


0 коментарів

Залишити коментар

avatar