28 Березня 2024, 09:55 | Реєстрація | Вхід
/ «Відчайдушний боягуз» Володимира Арєнєва | Київ - 23 Травня 2018

«Відчайдушний боягуз» Володимира Арєнєва | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 23 Травня 2018 (Середа)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Оціум 51. Бібліотека на Русанівці
Адреса: вул. Ентузіастів, 51/24
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 896


Володимир Арєнєв – український письменник, автор трьох десятків книжок. Його твори видавалися українською, англійською, естонською, литовською, німецькою, польською, російською, словацькою, французькою мовами. Лауреат численних міжнародних премій. Також працює як редактор-укладач міжнародних антологій, веде курси письменницької майстерності для дорослих та підлітків. 2014 року на загальноєвропейському фестивалі любителів фантастики «Єврокон» у Дубліні був визнаний найкращим автором фантастики для юних читачів.

Ліна Квітка – ілюстраторка книжки. Ілюструвала Альманах сучасної польської фантастики, книжки Володимира Арєнєва «Єнот-детектив» і «Відчайдушний боягуз», «Таємниця старого монастиря» польської письменниці Анни Каньтох.


Герой книжки Володимира Арєнєва «Відчайдушний боягуз» (Видавництво Старого Лева) Данько — звичайнісінький хлопчик, життя якого повне пригод: він блукає світами сновидінь, грає головну роль у захопливому фільмі, мандрує машиною часу в майбутнє та бореться із мікробами-прибульцями. Він вчиться долати труднощі, з якими щодня стикаються діти, і на допомогу йому приходять вірні друзі. Данько розуміє, що подолати страх можна, лише переставши боятись, а справжня сміливість полягає в допомозі тим, хто її потребує. І, звісно, ця книжка про дива, любов та підтримку й віру у краще.


23 травня, 13:00. Оціум 51. Бібліотека на Русанівці, вул. Ентузіастів, 51/24


0 коментарів

Залишити коментар

avatar