18 Квітня 2024, 08:01 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Дари Корній «Сузір’я дів» у Києві - 18 Травня 2018

Презентація роману Дари Корній «Сузір’я дів» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 18 Травня 2018 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 770


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Vivat» запрошують на презентацію нового роману Дари Корній «Сузір’я дів» за участю авторки. Модераторка – Міла Іванцова.

Є таке сузір’я, в якому кожна жінка від народження має свою зорю. Є така й у Василини – представниці давнього шляхетного роду Коморовських. Мабуть, ця зоря й оберігає дівчину в складні моменти. А може, її захист – то старовинний оберіг, подарований бабусею Терезою? Чи то сама бабуся, яка душею-зіркою-птахою прилинула до онучки, щоб уберегти її від чогось лихого?

«Сузір’я Дів» – плетиво жіночих доль, пов’язаних давнім амулетом, фатальним прокляттям і родинною історією, яка рясно скроплена моторошними таємницями, лукавими інтригами, безневинною кров’ю, підступними зрадами, безоглядною самопожертвою, справжнім коханням, що густим шлейфом тягнеться за Василиною від XVІІІ століття і до наших днів.


Дара Корній (Мирослава Замойська) – українська сучасна письменниця, журналістка, волонтерка. Пише і для дітей, і для дорослих, гармонійно вплітаючи в сучасний світ елементи слов’янської дохристиянської міфології, майстерно використовуючи для цього народні казки, легенди, обряди й замовляння. Золотий письменник України. Авторка більше десяти романів, більшість із яких ставали бестселерами. Авторка дослідження «Чарівні істоти українського міфу».


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar