28 Березня 2024, 13:17 | Реєстрація | Вхід
/ Розбір п’єси Вільяма Шекспіра з Дмитром Гусаковим - 10 Травня 2018

Розбір п’єси Вільяма Шекспіра з Дмитром Гусаковим

Категорія: «Події»
Дата: 10 Травня 2018 (Четвер)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 879


Книгарня «Є» запрошує на майстер-клас «Як працювати з текстом» – розбір п’єси Вільяма Шекспіра «Ромео та Джульєтта» з режисером Дмитром Гусаковим.

Такого ще не було! Вперше у Хмельницькому та в Книгарні «Є»! Оригінальний підхід до літератури та творчості, можливість зазирнути у світ режисури і театру, почути і побачити секрети п’єси від голови ГО «Центр розвитку театру "ЧасТ”», керівника Народного аматорського театру «Дзеркало» Дмитра Гусакова.

Суть майстер-класу полягає в професійному розборі п’єси режисером разом з глядачем. Визначення теми, ідеї, конфлікту та інших невід’ємних складових драми. Запрошуємо усіх, хто бажає спробувати себе у ролі режисера – для цього ви маєте пригадати твір, якщо його читали, або прочитати, якщо ви ще досі не знайомі з цим шедевром літератури.


Дмитро Гусаков – режисер-фрілансер, голова ГО «Центр розвитку театру "ЧасТ”», керівник Народного аматорського театру «Дзеркало». Магістр театрального мистецтва. Як актор працював у Київському муніципальному академічному театрі ляльок, театрах «San-San», «Ptah», «Арлекін». Як режисер працював у театрах Хмельницького, Харкова, Одеси, Чернівців, Києва, Рокішкіса (Литва).


Хмельницька Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2. Тел.: (0382) 709 792


0 коментарів

Залишити коментар

avatar