25 Квітня 2024, 23:14 | Реєстрація | Вхід
/ Роман Вікторії Пономарьової «Ліхтарики надії» - 7 Травня 2018

Роман Вікторії Пономарьової «Ліхтарики надії»

Категорія: «Події»
Дата: 07 Травня 2018 (Понеділок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 697


Харківcька Книгарня «Є» та видавництво «Брайт Букс» запрошують на презентацію роману «Ліхтарики надії» про незнаний світ людських стосунків і пошуки справжнього кохання авторства затятої мандрівниці й талановитої письменниці Вікторії Пономарьової.

Мрієте пізнати глибше загадковий Китай, побувати, хай і в уяві, в найвизначніших місцях цієї країни, а також там, куди туристів зазвичай не возять, дізнатися про місцеві традиції та побут пересічних китайців? Тоді ця книжка точно не залишить вас байдужими!

Вікторія Пономарьова за освітою історик, закінчила Харківський державний університет. Це її перша книжка, до цього книг не писала, але спостерігала життя в різних країнах світу – Мозамбіку, Анголі, Італії, Китаї, куди завдяки долі та роботі чоловіка потрапляла на доволі довгі проміжки часу. Любить читати та слухати аудіокниги, захоплюється творами сучасних українських письменників. Дуже любить подорожувати, і не тільки за кордон, а й Україною. Обожнює Київ, де постійно мешкає з чоловіком i де живуть її дорослі діти.


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar