28 Березня 2024, 12:07 | Реєстрація | Вхід
/ Юрій Андрухович презентує «Коханці Юстиції» у Львові - 6 Травня 2018

Юрій Андрухович презентує «Коханці Юстиції» у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 06 Травня 2018 (Неділя)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Театр Лесі Українки
Адреса: вул. Городоцька, 36
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1186


У неділю, 6 травня, о 18:00 у театрі Лесі Українки (м. Львів, вул. Городоцька, 36) відбудеться презентація нового роману письменника Юрія Андруховича «Коханці Юстиції». Вхід вільний.

Олександр Фразе-Фразенко – модератор
Уляна Горбачевська – голос
Марк Токар – контрабас


«Коханці Юстиції» побачили світ у видавництві Meridian Czernowitz на початку 2018 року. Це вісім із половиною історій про добре знайомих і зовсім нових негідників, які об’єднані у тристасторінковий роман. 

У книзі ми знову зустрінемо Самійла Немирича, побуваємо на страті Альберта Вироземського й розділимо долю Синьої Бороди Юліуса Ґродта. Окрім того, тут ви знайдете – родинно-побутові й політичні вбивства, зґвалтування і грабунки, розбещення неповнолітніх і загадкове відокремлення голови, а також багато зрад і часто несправедливих покарань. За словами Юрія Андруховича, книжка писалася протягом 27 років й автор до останнього не знав, що з того вийде.

Подія відбувається у рамках проекту «Літературні дні Чернівців у містах України» за підтримки Чернівецької  міської ради та Управління культури Чернівецької міської ради. 

Партнер заходу: медіаційно-проектний офіс «Львів – місто літератури ЮНЕСКО».


0 коментарів

Залишити коментар

avatar