23 Квітня 2024, 18:56 | Реєстрація | Вхід
/ Роман Любові Загоровської «Коли були ми...» у Львові - 25 Квітня 2018

Роман Любові Загоровської «Коли були ми...» у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 25 Квітня 2018 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 731


Львівська Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію роману Любові Загоровської «Коли були ми…» за участю авторки.

«Коли були ми…» – це веселі історії про тих, чиє дитинство припало на 80-90-і роки. Вони точно впізнають себе або ж своїх друзів у героях цього роману. За словами Любові Загоровської, книга «Коли були ми…» перенесе нас у час без інтернету, комп’ютерів, мобільних телефонів та планшетів. У часи, коли дитячі роки сповнені неймовірною кількістю кумедних пригод. Де є справжні друзі, з якими можна навіть сходити серед ночі на кладовище. 

«Це не ностальгічна книжка, у ній немає суму за часами, які минули, – розповідає авторка. – Але дорослі точно усміхнуться, читаючи про пригоди трьох невгамовних шибеників, а діти зможуть уявити собі своїх батьків маленькими і довідатися, як же росли і розважалися ті, хто зараз видаються дорослими і поважними особами».


Любов Загоровська – письменниця. Народилася 15 березня 1981 року в м. Івано-Франківську. Закінчила філологічний факультет Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Працює журналістом. Автор поетичної книги «Назустріч вітру» (2011), яка була відзначена міською літературною премією ім. І. Франка. Переможець різноманітних літературних конкурсів.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar