29 Березня 2024, 12:42 | Реєстрація | Вхід
/ Оксана Лущевська проведе майстер-клас у Чернівцях - 12 Квітня 2018

Оксана Лущевська проведе майстер-клас у Чернівцях

Категорія: «Події»
Дата: 12 Квітня 2018 (Четвер)
Час: 16:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Чернівці
Місце: Літературний целанівський центр
Адреса: вул. О. Кобилянської, 51
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 709


У четвер, 12 квітня, о 17:30 у Літературному целанівському центрі (вул. О. Кобилянської, 51) відбудеться захід для дітей і дорослих під назвою «Дощові несподіванки». У програмі – скайп із письменницею, авторкою книжки «Синя парасоля» Оксаною Лущевською (США), майстер-клас та подарунки. Модераторка – Христя Венгринюк. Вхід вільний.

За словами письменниці й художниці Христі Венгринюк, «Синя парасоля» Оксани Лущевської – це родинна книжка, що відкриває проблемні питання, які виникають в сім’ї між батьками і дітьми, коли ми в шаленому ритмі життя не до кінця маємо час один на одного». 


До збірки «Синя парасоля», що побачила світ у Дитяче арт-видавництво «Чорні вівці», ввійшло п’ять дивовижних оповідань про дощові несподіванки і сонячну радість, про щиру любов і тихий сум, про безмежну уяву і заповітні мрії. Тільки уяви… То на човні припливає Сірий Король, то на долоню сідає бедрик, щоби перечекати зливу. На велику в дощ не їдеш – летиш! І парасоля, яку ти несеш татові, береже його від усіх дощів на світі.


Чернівці, Літературний целанівський центр, вул. О. Кобилянської, 51, 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar