20 Квітня 2024, 01:26 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс сценаріїв та сценарних ідей «СВОЄ КІНО-2» - 25 Березня 2018

Конкурс сценаріїв та сценарних ідей «СВОЄ КІНО-2»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 25 Березня 2018 (Неділя)
Час: 01:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2321


Триває прийом творчих робіт на конкурс сценаріїв та сценарних ідей «СВОЄ КІНО-2»
Мрієте про своє кіно? Маєте ідеї гідні екранізації? 

Другий Конкурс сценаріїв «СВОЄ КІНО-2» шукає сценарні заявки до надихаючих короткометражних фільмів про історії успіху! Переможці отримають авторську винагороду у розмірі 10 000 гривень, а головне – можливість екранізації свого сценарію.

До участі у Конкурсі запрошуються всі охочі, не залежно від фаху та досвіду. Головне – цікава життєстверджуюча кінематографічна ідея та відповідність Регламенту Конкурсу. Дедлайн подачі конкурсних робіт – 25 березня 2018 року (включно). Умови участі та детальна інформація про конкурс на сайті www.kinoua.org


На Конкурс приймаються сценарії до короткометражних ігрових фільмів тривалістю близько 3-ох хвилинІсторія, подана у сценарії, має бути зрозумілою та цікавою для широкої глядацької аудиторії, драматургійно завершеною, життєствердною, мотивувати до дії, надихати.

Фіналісти I туру Конкурсу отримають дипломи фіналістів Конкурсу. Переможці ІІ туру – Переможці Конкурсу, автори 10 сценаріїв-переможців – отримають від організаторів Конкурсу авторську винагороду за сценарії  розміром 10 000 гривень.

За сценаріями-переможцями Конкурсу планують зняти фільми, що увійдуть в добірку проекту «Дивись українське – твори своє майбутнє!», для подальшої демонстрації на широких екранах кінотеатрів країни.


Ініціатори: Асоціація «Сприяння та розвитку кінематографа в Україні - «Дивись українське!», компанія «ВАВІЛОН», генеральний партнер – Райффайзен Банк Аваль, партнер конкурсу  - Благодійний фонд Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього». Партнерська підтримка: Державне агентство з питань кіно та радіохолдинг «ТАВР МЕДІА».


1 коментарів

avatar
0
1 Людмила Саганська • 13:35, 12 Березня 2018
Скажіть будь ласка, це має бути літературний сценарій чи режисерський?

Залишити коментар

avatar