28 Березня 2024, 11:51 | Реєстрація | Вхід
/ До 25 лютого триває Конкурс сценаріїв «СВОЄ КІНО-3» - 25 Лютого 2019

До 25 лютого триває Конкурс сценаріїв «СВОЄ КІНО-3»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 25 Лютого 2019 (Понеділок)
Час: 00:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1015


Конкурс сценаріїв «СВОЄ КІНО-3» продовжує пошук нових оригінальних ідей для екранізації.

Фільми які були екранізовані за результатами Першого конкурсу «СВОЄ КІНО» вже побачило більше ніж 1 300 000 глядачів в українських кінотеатрах! І наразі триває ротація фільмів з добірки проекту «Дивись українське!» в наших кінотеатрах. А в рамках фестивальної дистрибуції фільми проекту отримали вже 18 нагород та відзнак, в тому числі Гран При кінофестивалю.

Якщо Ви творча, талановита особистість, яка мріє про вихід фільму на кінотеатральні екрани за своїм сценарієм ЗАПРОШУЄМО вас стати учасниками конкурсу сценаріїв та сценарних ідей «СВОЄ КІНО-3».


На Конкурс приймаються сценарії до короткометражних ігрових фільмів тривалістю близько 3 хвилин. Історія, подана у сценарії, має бути зрозумілою та цікавою для широкої глядацької аудиторії, драматургійно завершеною, життєствердною, мотивувати до дії, надихати.

До участі у «СВОЄ КІНО-3» запрошуються всі охочі, не залежно від фаху та досвіду. Головне – цікава життєствердна кінематографічна ідея та відповідність Регламенту Конкурсу http://www.kinoua.org/ua/reglament.

Дедлайн подачі конкурсних робіт – 25 лютого 2019 року (включно).
Умови участі та детальна інформація про конкурс на сайті www.kinoua.org

Окрім авторської винагороди у 10 000 гривень, переможці конкурсу отримають можливість екранізації власної історії для демонстрації фільмів у кінотеатрах та участі у міжнародних кінофестивалях!

Конкурс реалізується за підтримки Державного Агентства України з питань кіно.

Ініціатори: Асоціація «Сприяння та розвитку кінематографа в Україні - «Дивись українське!», компанія «ВАВІЛОН», генеральний партнер – Райффайзен Банк Аваль, Інформаційний партнер радіохолдинг «ТАВР МЕДІА».


0 коментарів

Залишити коментар

avatar