28 Березня 2024, 23:55 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Лариси Денисенко «Усміхаки» | Львів - 14 Березня 2018

Презентація книжки Лариси Денисенко «Усміхаки» | Львів

Категорія: «Події»
Дата: 14 Березня 2018 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 845


Львівська Книгарня «Є» спільно з «Видавництвом Старого Лева» запрошує на презентацію книжки Лариси Денисенко «Усміхаки» за участю авторки, яка відбудеться 14 березня. Початок — 18.30. Модераторка — Галина Вдовиченко. 

В «Усміхаках» Лариси Денисенко ви знайдете усе, що слід знати про собак: як їх доглядати, годувати, вигулювати і лікувати. А також про те, яке величезне щастя мати чотирилапого друга, та водночас, яка це відповідальність. Адже тваринка — не м’яка іграшка, а повноправний член сім’ї. Вчені стверджують, що дорослий песик має інтелект трирічної дитини. І тільки від господарів залежить, який характер матиме ця дитина, буде вона злюкою чи усміхакою.


«Перша морда серед лиць, котрі я побачила після народження, була шляхетна морда нашого пса, - розповідає Лариса Денисенко. – Собаки зі мною від народження. Я вчилася говорити з ними, дорослішати, розуміти, домовлятися та виховувати. Собаки в місті – неминучі. Мені дуже важливо, щоб діти розуміли, що вони відповідальні за своїх собак перед псяками і перед мешканцями. Мені дуже важливо, щоб собаки були любов`ю, опертям та істотою довіри, а не модними іграшками, що про них можна забути й полишити». 

За словами авторки, книжка допоможе краще зрозуміти себе, свого псяку, надихне вас усміхацтвом або роз`яснить, чому поки що вам не варто заводити собаку. 


Лариса Денисенко (17 червня, 1973 року, Київ) – українська письменниця литовсько-грецького походження. За освітою – правник. Є автором та співавтором посібників та альманахів з питань корупції, судоустрою, смертної кари, прав людини для дітей. Була співведучою культурологічнох програми «Документ +». Дописувала до глянцевих журналістів та бізнес-тижневиків. З дебютним романом «Забавки з плоті та крові» отримала гран-прі Всеукраїнського конкурсу романів та кіносценаріїв «Коронація слова» – 2002. Книжки «Танці в масках» та «Сарабанда банди Сари» отримували звання «Краща українська книга» за голосуванням читачів та професійного журі тижневика «Корреспондент».


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar