29 Березня 2024, 09:05 | Реєстрація | Вхід
/ Музично-поетичний вечір | Жінка, чоловік та весь цей час - 21 Лютого 2018

Музично-поетичний вечір | Жінка, чоловік та весь цей час

Категорія: «Події»
Дата: 21 Лютого 2018 (Середа)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: клуб !FESTrepublic
Адреса: вул. Старознесенська, 24-26
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 789


У середу, 21 лютого, о 18.00 у клубі !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26) поетка і письменниця, головна редакторка Видавництва Старого Лева Мар’яна Савка презентує свій проект «Жінка, чоловік та весь цей джаз». Це  музично-поетичний перформанс на вірші авторки та з музикою відомого кавер-бенду Orchestra Vito, який імпровізує на теми джазової класики. Також на сцені гості побачать Славка Нудика, учасника вокальної формації «Піккардійська терція», та учасника «Голосу країни» Павла Табакова

«Жінка, чоловік та весь цей джаз» – це своєрідна міні-вистава у віршах під акомпанемент розкішних джазових ритмів від знавців своєї справи, кавер-бенду Orchestra Vito. Акторами на сцені є Мар’яна Савка (жіночий голос) та Славко Нудик (чоловічий голос). Природною є поява ще «Голосу країни», тобто голосу Павла Табакова.


«Майже 10 років тому ми з Павлом Табаковим та колективом Orchestra Vito презентували «Джаз-кафе», у такому ж перформативному форматі, коли вірші можна було читати, співати, танцювати. Це були шалені емоції! – Пригадує Мар’яна Савка. – Ідея відновити такий поетично-джазовий формат з’явилася спонтанно, коли я зрозуміла, що насувається мій невеличкий ювілей (21-го лютого – мій день народження), а я хочу не просто приймати дарунки, а дарувати. Тим паче, з того часу написано багато нових віршів, пережито багато змін. Дуже радію, що з нами Славко Нудик – не лише відомий співак, але й прекрасний актор!».

Музично-поетичний перформанс «Жінка, чоловік та весь цей джаз» подарує усім шалений вечір, сповнений віршів, музики та неймовірних емоцій. Чекаємо на вас у середу, 21 лютого, о 18.00 в клубі !FESTrepublic!


21 лютого. Початок о 18:00. Вхід вільний. 
Львів, клуб !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26


0 коментарів

Залишити коментар

avatar