25 Квітня 2024, 14:12 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Валентинка з секретом» у Сумах - 10 Лютого 2018

Дитяча субота: «Валентинка з секретом» у Сумах

Категорія: «Події»
Дата: 10 Лютого 2018 (Субота)
Час: 15:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 804


Книгарня «Є» запрошує дітей віком 7-12 років та їхніх батьків на читання книги Наталії Гузєєвої «Любов та 17 страждань Петрика П’яточкина» (видавництво «Час майстрів»)  та майстер-клас з виготовлення валентинок у техніці скрап-букінг, що відбудеться 10 лютого. Початок – о 14:30.

Так-так, напередодні Дня закоханих ми обрали книжку про того самого легендарного П’яточкина, який у мультфільмі рахував слоників, щоб заснути! Тепер він підріс, ходить у третій клас і намагається розібратися, чи існує Любов.

Так, книжка про любов, загадкову й оспівану поетами, якою наповнене весняне повітря. А також про страждання, від яких хочеться втекти в пустелю або полетіти на безлюдний острів в… олівчаниці. Адже любов — це зовсім не тринди-ринди. І що з нею, з любов´ю, робити, якщо прийшла?! Здійснювати заради неї подвиги? Але які? А раптом про неї дізнаються однокласники-папараці? А може, у всьому винен цей Цеодва зі своїм потеплінням клімату?


Запрошуємо дітей віком 7-12 років розібратися разом з нами у складних почуттях і власноруч виготовити листівку-валентинку, якою згодом привітати важливу для васлюдину.


Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 270 19 04


0 коментарів

Залишити коментар

avatar