28 Березня 2024, 22:57 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: Презентація книги «Казкове місто Суми» - 14 Жовтня 2017

Дитяча субота: Презентація книги «Казкове місто Суми»

Категорія: «Події»
Дата: 14 Жовтня 2017 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1177


Сумська Книгарня «Є» запрошує дітей віком 6-10 років та їхніх батьків на Дитячу суботу «Розмалюй своє місто» — творчу зустріч за авторами книги «Казкове місто Суми. Дитячий путівник» (Видавництво «Час Майстрів») Анною Коршуновою та Світланою Качуровською, яка відбудеться 14 жовтня. Початок о 13.00

Усі ми мріємо про далекі мандрівки, сподіваючись на неймовірні відкриття. Але, ставши навшпиньки й зазираючи за горизонт, зовсім не помічаємо скарбів, які чекають на нас просто тут, за порогом. Аби вирушити в цікаву подорож, потрібно зовсім небагато: вийти з дому, роззирнутися, придивитися й більше дізнатися про все, що нас оточує.

Дитячий путівник — книжка незвичайна. Вона дуже багато вміє, знає і хоче поділитися з тобою стількома таємницями! Це путівник—помічник для захопливої мандрівки у казкове місто Суми. Він вирушить у мандрівку разом із тобою, щоб прочитати цікаві історії просто біля пам’ятників. Ще й запропонує запросити у подорож рідних і друзів! Відкриє тобі безліч секретів, допоможе написати таємного листа і дізнатись історію свого роду. Пограється з тобою в ляльковий театр, допоможе прочитати розбійницьке послання й помріє про майбутнє. Проведе тебе по сторінках—століттях і розповість найцікавіші легенди міста Суми.

Якщо Тобі від 6 до 10 років, ти любиш читати, малювати й мандрувати — приходь на презентацію найказковішої книжки про Суми та не забудь узяти з собою олівці! Казкове місто чекає саме на тебе!


Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 270 19 04


0 коментарів

Залишити коментар

avatar