29 Березня 2024, 09:01 | Реєстрація | Вхід
/ Скайп-конференція «Віршоміст Запоріжжя-Суми» - 8 Лютого 2018

Скайп-конференція «Віршоміст Запоріжжя-Суми»

Категорія: «Події»
Дата: 08 Лютого 2018 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1017


Книгарня «Є» і Вільний простір «Розумний Хаб» (Суми) запрошують на першу літературну скайп-конферецію «Віршоміст Запоріжжя-Суми» за участю поетес Ірини Сажинської, Олени Ольшанської, Надії Позняк та Алени Смірнової. Захід відбудеться 8 лютого. Початок – о 18:30. Модератори – Антон Дубодєлов та Валентин Терлецький.

Відстань між Запоріжжям і Сумами – майже 500 км. Цю відстань можна подолати потягом чи автошляхами, та ми подолаємо зовсім іншим способом, який не можна побачити чи торкнутись, але можна відчути серцем. Ми подолаємо цю відстань за допомогою поезії і поєднаємо два міста справжнім Віршомостом.

Учасники заходу

Суми

Надія Позняк – поетеса, за фахом – вчителька математики. Друкувалася в інтернет-альманасі «Digital романтизм», журналі «Дніпро», міжнародному журналі «Склянка Часу – Zeitglas», всеукраїнському літературно-мистецькому журналі «Чорнильна хвиля» та багатьох інших. Дипломантка і переможниця багатьох поетичних конкурсів. У 2016 році вийшла перша книга поетеси під назвою «Шкіра», до якої вона йшла «довго і вдумливо, не поспішаючи одразу надрукувати написане».

Алена Смірнова – поетеса, вихованиця сумської обласної літературної студії «Лит.–pa.Сom». Вірші друкувалися в альманасі «Каштановий дім», журналі «Лава», колективних збірниках «Ми», «Автограф» та «Слово». Дипломантка ІІ Всеукраїнського літературного конкурсу імені Леся Мартовича.

Запоріжжя

Олена Ольшанська – поетеса, викладачка, бібліотекарка Запорізької обласної бібліотеки для юнацтва, організаторка проекту «Літературна штольня» і координаторка Безкоштовних курсів української мови. Авторка збірки віршів та каліграм «Перепрошивка», в якій вона спробувала «перепрошити» свій світогляд на новий лад...

Ірина Сажинська – поетеса, лауреатка численних всеукраїнських та міжнародних літературних конкурсів. Її поезія сповнена ліричних рядків про кохання і не тільки. Авторка збірки віршів «Приблизкість», яку сама проілюструвала. Вважає, що варто писати кожного дня, змінюватись і вдосконалюватись кожного дня.


Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar