29 Березня 2024, 10:21 | Реєстрація | Вхід
/ «Амстердам-Київ. І трохи святого Миколая» у Музеї - 3 Лютого 2018

«Амстердам-Київ. І трохи святого Миколая» у Музеї

Категорія: «Події»
Дата: 03 Лютого 2018 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: за умовами музею
Місто: Київ
Місце: Музей книги і друкарства України
Адреса: вул. Лаврська, 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 788


Друзі, 3 лютого о 14:00 Музей книги і друкарства України та Галина Рис запрошують на презентацію книги «Амстердам-Київ. І трохи святого Миколая».

Книга оповідає про дружбу, взаємодопомогу та волонтерство, водночас, її текст - своєрідна постмодерна гра, яка заохочує читача замислитися над ієрархією стосунків письменник-читач в часи співіснування друкованої та електронної книги. Чи рукописи й далі пишуться від руки? Хто кого більше потребує: читач письменника чи навпаки? Де пролягає межа між реальним та вигаданим? Чи може людина яка живе у 21 столітті зрозуміти дилеми, проблеми та страждання жителів стародавнього світу? Ким були святі до того як стали святими? І чи потрібно бути святим, щоб робити добро? Ці та багато інших питань з'являються у книзі про життя та смерть Миколая, єпископа Мирлікійського, через призму бачення наших сучасників. 

«Амстердам-Київ» буде цікавим усім, хто замислюється над темами дружби і кохання, сімейної злагоди та насильства в сім'ї, мистецтва заради мистецтва та мистецтва бути людиною, волонтерства та любові до ближнього.


Галина Рис народилася у Львові, отримала освіту художника-ілюстратора та літературознавця, закінчила магістратуру у Вільному університеті Амстердама за фахом "Візуалізація літератури". Зараз здобуває ступінь кандидата наук в Університеті Тасманії в Австралії, працює над дисертацією на тему насильства в дитячій літературі. 

Галина Рис пише прозу в стилі магічного реалізму для дорослих, підлітків і дітей, є авторкою повістей «Терапія Сновидінь» і «Подорож до Котанії», а також роману «Намалюй мене пташкою», який вийшов друком у видавництві Discursus.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar