20 Квітня 2024, 05:55 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота. «Танок сніжинки» Олега Чаклуна - 13 Січня 2018

Дитяча субота. «Танок сніжинки» Олега Чаклуна

Категорія: «Події»
Дата: 13 Січня 2018 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 857


Книгарня «Є» та видавництво «Фонтан казок» запрошують на презентацію нової книжки-трилінгви Олега Чаклуна «Танок сніжинки». Подія відбудеться у суботу, 13 січня. Початок – о 12:00. Вхід вільний.

Усіх дітей, які люблять зиму і сніг, а також вивчають іноземні мови, письменник Олег Чаклун чекає на презентації своєї новинки – книжки-трилінгви «Танок сніжинки». Ця книжка про ФАНТАЗІЮ, до того ж читати ви її зможете одразу трьома мовами – українською, англійською і німецькою! Чарівні зимові ілюстрації до цієї книжки намалювала чудова українська художниця Юлія Пилипчатіна


Під час презентації ви поринете у зимову казку і відчуєте її красу - ми проведемо зимовий майстер-клас «Танок сніжинки». А ще на презентацію завітає письменниця і перекладачка Мія Марченко, завдяки якій казкова історія Олега Чаклуна була перекладена англійською – разом з нею ви в ігровій формі вивчите кілька англійських слів із цієї книжки-трилінгви.

«Танок сніжинки» — нова книжка-картинка в популярній серії трилінгв письменника Олега Чаклуна і художниці Юлії Пилипчатіної. У ній дитина, вражена красою снігопаду, вперше роздивляється сніжинку — і відкриває для себе нескінченну глибину й різноманітність світу, який нас оточує, а ми самі є його невід’ємною частиною. Книжка розвиває в дитині допитливість і абстрактне мислення. Українською, англійською і німецькою мовами.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar