28 Березня 2024, 22:51 | Реєстрація | Вхід
/ «Таємниця помічників святого Миколая» - 16 Грудня 2017

«Таємниця помічників святого Миколая»

Категорія: «Події»
Дата: 16 Грудня 2017 (Субота)
Час: 10:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 769


Вінницька Книгарня «Є» та видавництво «Свічадо» запрошують дітей віком від 6 років та їхніх батьків на інтерактивну презентацію книжки Зоряни Живки «Таємниця помічників святого Миколая», що відбудеться 16 грудня за участю авторки. Початок – об 11.00.

Найчарівніша в році й така загадкова ніч – це ніч, коли св. Миколай розносить усім подарунки. Але Миколай один, а чемних дітей на світі багато. А ще часом покласти подарунок під подушку Миколаєві не вдається. Тому часто знаходять їх просто побіля ліжка, на столі, або ж їх передають хрещені, бабусі-дідусі. Втім, кожен може долучитися до помочі св. Миколаєві. Для цього треба знати певну таємницю. Яку? Дізнаєтеся на зустрічі з дитячою письменницею Зоряною Живкою.



Зоряна Живка (Зоя Жук) – письменниця, літературний критик, редакторка й упорядниця низки християнських збірок для дітей. Народилася 1983 року в Києві. За спеціальністю – філолог, закінчила Національний університет «Києво-Могилянська академія». Писати вірші почала у 12 років, публікуватися – у 15. Вірші для дітей, казки й оповідання Зої Жук друкували в часописах «Стежинка», «Однокласник», «Малятко», «Зернятко», «Крилаті», «Наша віра» тощо, а також у низці тематичних збірників. Авторка творів для «Християнської читанки» та книжки «Зернятко надії (дітям про Голодомор 1932–33 років). 2002 року стала переможницею конкурсу «Зимові візерунки дитячої творчості» на найкращий літературний твір малої форми про Різдво. Живе поблизу Вінниці.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar