26 Квітня 2024, 18:57 | Реєстрація | Вхід
/ «Єнотик Бо та повітряна куля» у Вінниці - 30 Березня 2019

«Єнотик Бо та повітряна куля» у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 30 Березня 2019 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 546


Вінницька Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію книги Ірини Лазуткіної «Єнотик Бо та повітряна куля», що відбудеться 30 березня. Початок – о 15:00. Учасники: Ірина Лазуткіна. Модерує Андрій Почапський.

«Навчання у школі пілотів – це шалений драйв, щоразу неповторні враження та пригоди, якими хочеться поділитися. Саме там, серед безлічі повітряних куль, що збираються в небо, починалася історія про єнотика Бо. А зараз маленький повітроплавець із великою мрією вже готовий розповісти найцікавіше про дружбу на землі та під хмарами. Приходьте слухати!», - розповідає авторка.

«Єнотик Бо та повітряна куля» – це історія для дітей про те, що дуже важливо мати свою мрію та йти до її реалізації. Головний герой книжки – Єнотик Бо мріяв навчитися літати на повітряній кулі. Та спершу він намалював свою мрію. Велетенську повітряну кулю, якою він керує сам, а з його наплічника визирає кротик Ом. Чи встигнуть друзі повернутися до початку «Монгольф’єрії», чи пробачить єнотикові вчитель Ас, чи вдасться Бо подарувати рожеву хмаринку подрузі Аї? Читайте про захопливі пригоди повітроплавців і дізнаєтеся про все.

Ірина Лазуткіна – журналістка, дитяча письменниця. Закінчила Київський національний університет ім. Грінченка. Навчалася у школі пілотів Київського повітроплавного товариства та була членкинею льотного екіпажу на Чемпіонаті України з повітроплавання. Працювала кореспонденткою на телебаченні і головною редакторкою часопису «Я - повітроплавець». Учасниця поетичних фестивалів «Трипільське коло», «Йогансен fest», «Terra poeticа», «Київські лаври». Фіналістка літературного конкурсу «Dictum». Лауреатка гран-прі фестивалю буктрейлерів «Book fashion» за найкращий сценарій.


30 березня, 15:00. Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar