23 Квітня 2024, 22:27 | Реєстрація | Вхід
/ Книги «Звільнення» і «Сила духу» Наталки Михно - 5 Грудня 2017

Книги «Звільнення» і «Сила духу» Наталки Михно

Категорія: «Події»
Дата: 05 Грудня 2017 (Вівторок)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 5-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 968


Книгарня «Є» та видавництво «Джура» запрошують на творчу зустріч з Наталкою Михно та презентацію книг «Звільнення» та «Сила духу». Захід відбудеться 5 грудня. Початок – о 18.00. Модератор – Юрій Матевощук.

«Сила духу» – книга про людяність та духовність. Події кількох сюжетних ліній, які відбуваються у різні періоди, а це час правління князя Василька Теребовельського, пік розквіту Радянського Союзу, майдани, починаючи студентськими голодуваннями у 90-х і до Майдану 2013, згодом складають одну довершену картину, ідея якої – сила любити й бути вірним (коханим та Україні). Авторка сподівається, що ця книга приведе читача до усвідомлення того, що в українському світі тільки тоді буде гармонія, коли в його серці назавжди запанує любов до України.


У «Звільненні» авторка торкається гострої проблеми людської самотності, подаючи її глибокою психологічною проникливістю та високою повагою до істини. Письменниця, провівши своїх героїв через буденні проблеми, що є нагальними для українського суспільства XXI століття, із притаманною їй художньою майстерністю бере за основу «філософію серця» Григорія Сковороди та сміливо вказує на шлях до звільнення від цих проблем.

У 2005 році Наталка Михно видала першу книгу «Марево духу», в якій поряд з історією справжнього кохання описує древню історію Теребовлі. Друга книга виходить у видавництві «Джура» в 2008 році під назвою «Аристократи духу». Того ж року разом із своїм чоловіком Володимиром виїздить у знищене дощенту у 1950-их роках загонами НКВС село Знесіння, поселяється там жити серед лісу і озер, виритих на місці знищеного села, у екологічно чистому дерев’яному будинку, збудованому руками свого чоловіка. Тут вона пише третю книгу трилогії «Сила духу». 2009 року Наталка Михно видає свою четверту книгу — «Звільнення».


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 5-9. Тел.: (0352) 254 459


0 коментарів

Залишити коментар

avatar