28 Березня 2024, 15:42 | Реєстрація | Вхід
/ «Кремлівський плагіат» Володимира Селезньова - 5 Грудня 2017

«Кремлівський плагіат» Володимира Селезньова

Категорія: «Події»
Дата: 05 Грудня 2017 (Вівторок)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1024


Книгарня «Є» та видавництво «Мандрівець» запрошують на презентацію книги Володимира Селезньова «Кремлівський плагіат: від «шапки Мономаха» до кепки Ілліча», яка відбудеться 5 грудня за участю автора. Початок – о 18.30.

У Росії дуже полюбляють говорити про її самобутність, особливість, відмінність від інших, про оригінальність російської культури. Однак насправді багато чого, від самоназви і державних символів до таких побутових речей, як самовар і мотрійка, Росією запозичене.
У книжці докладно і аргументовано розвінчується міф про самобутність і винятковість Росії, розповідається про поширені хибні думки з приводу «тисячолітніх російських брендів», що їх Кремль активно пропагує в усьому світі.


Володимир Селезньов – письменник, публіцист. Закінчив Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара. Літературною творчістю займається з 1995 року. Публікував статті на історичні та мовні теми в газетах «Собор», «Лица», «День». Автор книжок «Антропологія помилок та хибних думок», «Мовні війни: Міф про "зіпсованість” української мови».


Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar