29 Березня 2024, 00:04 | Реєстрація | Вхід
/ «Лицарі дикого поля» Ярослави Дегтяренко | Запоріжжя - 30 Листопада 2017

«Лицарі дикого поля» Ярослави Дегтяренко | Запоріжжя

Категорія: «Події»
Дата: 30 Листопада 2017 (Четвер)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1098


Книгарня «Є» та видавництво «Брайт Букс» запрошують на зустріч з авторкою роману «Лицарі дикого поля» Ярославою Дегтяренко, яка відбудеться 30 листопада. Початок – о 18.30.

Роман «Лицарі Дикого Поля» – дебютний твір авторки, проте він написаний так майстерно, що сюжет захоплює від найперших слів і не відпускає увагу читача до останньої сторінки.


У книзі описано цікаві та маловідомі факти з історії України, зображено звичаї, побут, складні суспільні та релігійні відносини, висвітлено причини початку Національно-визвольної боротьби нашого народу. Події роману охоплюють період від літа 1647 року до початку 1649-го. У книжці докладно описано Жовтоводську, Корсунську, Пилявецьку битви, події літа 1648 року, складну політичну ситуацію, у якій опинилася Україна без надійних союзників. Але головне, що роман про кохання. Персонажі роману – прості українці тієї епохи, які хотіли спокійно жити, кохати, мати сім’ї, дітей, але яким довелося виборювати своє право на гідність та свободу.

Ярослава Дегтяренко – українська письменниця. Народилася і мешкає в Запоріжжі. Виховує доньку. Дуже любить свій край, тому я маю вже цілу колекцію фото з краєвидами Запорізької області.

Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar