19 Квітня 2024, 13:57 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «З води у воду» Оксани Лущевської | Вінниця - 18 Листопада 2017

Дитяча субота: «З води у воду» Оксани Лущевської | Вінниця

Категорія: «Події»
Дата: 18 Листопада 2017 (Субота)
Час: 15:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1050


Вінницька Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують школярів віком від 10 років та їхніх батьків на презентацію книжки Оксани Лущевської «З води у воду» у форматі скайп-зустрічі. Захід відбудеться 18 листопада. Початок – о 15.30.

Оксана Лущевська вже тривалий час живе у США, проте відстань не заважає їй активно спілкуватися з українськими читачами. Скайп, електронне листування та соціальні мережі роблять світ тіснішим, а можливості ширшими. Власне по скайпу Оксана й розповість про свою нову книжку «З води у воду» та про те, що таке страх і відвага та які вони – любов та дружба – у 10 років. Діти дізнаються про досягання великих цілей і шляхи до них; про те, чому місто Тальне на Черкащині – цікаве для мандрівок; чим містечко схоже на місто Львів; і просто познайомляться з авторкою понад 20-ти книжок для дітей, яка вже 14 років проживає в США.


«З води у воду». Десятирічна Данка обожнює плавати, вода – її стихія. Дівчинка має супермету на літо – перепливти річку в її містечку. Проте боїться, що Бодя, який закохався в неї по вуха і скрізь за нею ходить, завадить їй здійснити задумане. Щоб спекатися хлопчиська, вона просить місцевого графітчика Скретча вдати її бойфренда. Та чи найкращий це план?..


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar