19 Березня 2024, 10:22 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація поетичної книги «Плетиво» - 12 Листопада 2017

Презентація поетичної книги «Плетиво»

Категорія: «Події»
Дата: 12 Листопада 2017 (Неділя)
Час: 13:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 803


Книгарня «Є» запрошує на презентацію електронної поетичної книги Марії Микицей та Юлії Баткіліної «Плетиво» у рамках проекту «Схід-Захід – разом», яка відбудеться 12 листопада. Початок – о 14:00.

«Плетиво» – це розмова на трьох, це подорож у незвідані електронні землі за новим досвідом, за віртувальним золотим руном! І як в кожній подорожі тут є все – пригоди і небезпеки, магія і дива, відкриття і втрати, радість і смуток, кохання і неминучість розлук, і сподіваня на нову зустріч!

Ці вірші зачарують вас з першої миті – зіткненням поетичних світів, коли дві поетки, розділені не тільки географічно у відстань понад тисячу кілометрів, а й представниці різних поетичних поколінь та літературних шкіл легко і вишукано, наче знайшли якесь чар-зілля, творять неймовірно гармонійний спільний поетичний світ, прекрасне візуальне підтвердження якому знайшла художниця Світлана Чебанова.


Проект «Схід-Захід – разом» поетки започаткували як переконливий доказ того, що Україна – єдина, що відстань – не перешкода, що діалог потрібний, можливий і прекрасний!
  • Марія Микицей – представниця «Станіславського феномену», авторка трьох поетичних та двох прозових книжок, лауреатка Івано-франківської міської премії ім. І. Франка (2012) в галузі літератури та журналістики за роман «Трофей на довгу пам’ять».
  • Юлія Баткіліна – харківська письменниця і поетка. Авторка двох прозових книг і однієї поетичної, співзасновниця літературного об'єднання п'ятьох харківських поетес «Networчі».

Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Тел.: (094) 928-31-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar