19 Квітня 2024, 08:32 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжок Галини Петросаняк у Франківську - 24 Грудня 2019

Презентація книжок Галини Петросаняк у Франківську

Категорія: «Події»
Дата: 24 Грудня 2019 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 514


Книгарня «Є» та видавництво «Discursus» запрошують на презентацію книжок Галини Петросаняк «Не заважай мені рятувати світ» та «Різдвяний янгол», що відбудеться 24 грудня за участю авторки. Початок – о 18:30. Модераторка – Марія Микицей.

«Різдвяний янгол» - ці історії переносять у Карпати і в Різдво, як машина щастя. Адже саме там щастя було найоднозначнішим —  у карпатському дитинстві Ярослави Терлецької і Галини Петросаняк. Тут органічно сплітаються казкові сюжети, гуцульський дух і старовинні коляди.  Ця книжка зігріє душу і дітей, і дорослих.

«Не заважай мені рятувати світ» — це низка художніх рефлексій довкола важливих суспільних проблем. В оповіданнях ідеться про відгомін минулих і зовсім свіжих історичних травм у житті різних людей, про реакцію на зміну гендерних взаємовідносин, про пошуки Бога в хаосі свободи. Герої відчайдушно шукають любові й гармонії, кожен на свій лад намагаючись врятувати власний світ.

Галина Петросаняк вміє і любить зупиняти час. Вона може легко відволікти вас від вашої реальності і занурити в реальність персонажів її оповідань, в реальність драматичну і, можливо, схожу на ваш власний досвід. Це, звичайно, якщо ви, як і герої оповідань цієї збірки, теж доходили до самого краю життя і зупинялись перед прірвою.

24 грудня, 18:30. Книгарня «Є», Івано-Франківськ, Вул. Незалежності, 31


0 коментарів

Залишити коментар

avatar