19 Березня 2024, 06:42 | Реєстрація | Вхід
/ IV Фестиваль фантастики ЛіТерраКон - 12 Листопада 2017

IV Фестиваль фантастики ЛіТерраКон

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 12 Листопада 2017 (Неділя)
Час: 10:00
Вартість: 50 / 100 / 130 грн.
Місто: Київ
Місце: Музей історії Києва
Адреса: вул. Богдана Хмельницького 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1250


IV Міжнародний фестиваль фантастичної літератури і уявних світів ЛіТерраКон пройде у Києві з 10 по 12 листопада 2017 року. Цього року фестиваль фантастики знову приймає Музей історії Києва (вул. Богдана Хмельницького 7, поряд із виходом м. «Театральна»), заходи в ньому відбудуться 11 та 12 листопада.

Заходи у п’ятницю, 10 листопада, пройдуть у бібліотеці «Оціум 51» (вул. Ентузіастів 51/24, м. «Лівобережна»), Центрі української культури та мистецтва (вул. Хорива 19В, м. «Контрактова площа) і книгарні «Буква» (вул. Богдана Хмельницького 3).

На фестивалі ЛіТерраКон кожен зможе познайомитися з творцями фантастики, й пересвідчитися, що ці люди дуже гостро відчувають виклики сьогодення. Фантастика дає змогу поглянути на реальність під іншим кутом – іноді це саме те, що потрібно, аби гідно протистояти викликам.


Протягом фестивалю буде представлено різні погляди на виклики сьогодення від авторів, перекладачів, видавців, кінематографістів, художників, коміксистів, науковців, рольовиків та інших людей, які рухають країну уперед.

Серед гостей: Володимир Арєнєв, Людмила Астахова, Ян Валетов, Олексій Гедеонов, Олександр Дерманський, Володимир Єшкілєв, Олексій Жупанський, Олександр Завара, Олександр Ірванець, Діана Клочко, Богдан Коломійчук, Володимир Кузнецов, Михайло Назаренко, Ореста Осійчук, Ігор Сілівра, Олеся Стужук, Маргарита Сурженко, Олег Шинкаренко, Роман Ширман, Петро Яценко, а також Ігор Ревва (Азербайджан), Томаш Колодзейчак (Польща) і Ольга Громико (Білорусь).

Фестиваль фантастики у 2017 році вже традиційно представляє чотири основні напрямки програми: «Література», з дискусійним блоком, програмою для письменників-початківців, презентацією новинок фантастики за участю авторів і перекладачів; «Кіно і анімація», у рамках якої відбудеться показ фестивалю короткометражного кіно Best Sci-Fi; «Візуальне мистецтво» з презентацією нових українських коміксів, й «Наука і знання».


Вартість квитків: Вхід на події п’ятниці вільний. Абонемент на два дні: 130 грн. (на фестивалі 150 грн.). Квиток на суботу: 100 грн. (на фестивалі 120 грн.). Квиток на неділю: 50 грн. (на фестивалі 70 грн.) Студентам знижка 50% на абонемент та квитки на суботу за умови пред’явлення студентського. Придбати квиток: literracon2017.ticketforevent.com/

Сайт фестивалю: http://li-terra.kiev.ua/

Генеральний книжковий партнер: Видавнича група KM-Букс і магазин «Буква». Книжкові партнери: Видавництво Жупанського, «Навчальна книга – Богдан», видавництво «АССА», магазин коміксів «Ідео-Графіка», видавництво «Vovkulaka», «Видавництво Старого Лева», видавництво «Рідна мова».
Організаційна підтримка: ЛО «Зоряна фортеця» і Артистичне агентство «ІмпресСа».
Міжнародна підтримка: Польський Інститут у Києві.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar