29 Березня 2024, 10:11 | Реєстрація | Вхід
/ Борис Превір і Максим Ларченко у Хмельницькому - 1 Жовтня 2017

Борис Превір і Максим Ларченко у Хмельницькому

Категорія: «Події»
Дата: 01 Жовтня 2017 (Неділя)
Час: 15:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1500


Хмельницька Книгарня «Є» та літературно-перекладацький фестиваль «Translatorium» запрошують відвідати зустріч-розмову з перекладачами Борисом Превіром і Максимом Ларченком. Захід відбудеться 1 жовтня. Початок – о 16.00. Модератор – Тетяна Родіонова.

Борис Превір – український перекладач та музикант. Почав перекладати ще у студентські роки, зробивши фан-переклади «Страху та відрази у Лас-Вегасі» Г. Томсона та «Сендвічу з шинкою» Ч. Буковскі. Наразі друком вийшло чотири книги, які переклав Борис Превір: «Поштамт» Ч. Буковскі, «Картковий будинок» М. Доббса, «Ловля форелі в Америці» Р. Бротігана та «Дублінці» Дж. Джойса. Дві останніх книги перекладав спільно з М. Ларченком. Також займається музикою, є вокалістом київського пост-метал/сладж гурту «Zoanthropy».

Максим Ларченко – український перекладач та кінокритик. Займається перекладом з 2009 року на фріланс-основі, на сьогодні завершив більше 300 успішних комерційних проектів. Художню літературу перекладає з 2011 року, зокрема Джеймса Джойса, Волта Вітмена, Алена Ґінзберґа, Дафну дю Мор’є, Кормака Маккарті, Саманту Хант та ін. Також Максим є автором інтернет-ресурсу «Нерекомендоване кіно», присвяченого незалежному кіно.


Хмельницька Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2. Тел.: (0382) 709 792


0 коментарів

Залишити коментар

avatar