17 Квітня 2024, 00:19 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Зубр шукає гніздо» Оксани Були у Дніпрі - 23 Вересня 2017

Дитяча субота: «Зубр шукає гніздо» Оксани Були у Дніпрі

Категорія: «Події»
Дата: 23 Вересня 2017 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 944


Дніпровська Книгарня «Є» запрошує дітей віком від 7 років та їхніх батьків на читання книжки Оксани Були «Зубр шукає гніздо» («Видавництво Старого Лева») та майстер-клас з виготовлення маленької годівнички для пташок. Захід відбудеться 23 вересня. Початок – о 13.00. Проводить Олена Юрчук.

«Зубр шукає гніздо» – яскрава та цікава книжечка Оксани Були, головними героями якої є дивовижні туконі, які порядкують усіма важливими справами у лісі. Ось і зараз вони готуються відвідати звірів, які взимку лягають спати. Туконі вкладають їх у ліжечка і дбають, щоб нікому нічого не бракувало. Але є звірі, які взимку не сплять. Зубр звик блукати у снігах в пошуках їжі. Він навіть не підозрював, що можна спокійно собі дрімати в барлозі, коли надворі мороз. Допоки одного дня не зустрів ведмедя, який саме готувався заснути… Що вийшло з цієї зустрічі, а також про вміння слухати себе й інших, розповідає ця тепла й зворушлива історія про зубра – перша книжка серії оповідок про мешканців лісу.


Крім читання цікавих книжечок, восени слід подумати про наших друзів-пташок і допомогти їм перезимувати у найбільш морозні дні. Протягом майстер-класу ми зробимо годівничку для пташок за вашим вікном.


Реєстрація за телефоном 093 535 51 76.
Дніпровська Книгарня «Є», вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі). Тел.: (056) 732-13-92


0 коментарів

Залишити коментар

avatar