25 Квітня 2024, 05:07 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжок Олександра Клименка в Рівному - 7 Вересня 2017

Презентація книжок Олександра Клименка в Рівному

Категорія: «Події»
Дата: 07 Вересня 2017 (Четвер)
Час: 17:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 878


Рівненська Книгарня «Є» та ЛА «Discursus» запрошують на презентацію книжок Олександра Клименка «Про дерева і левітацію» та «Весь цей літературний джаз». Захід відбудеться 7 вересня, початок — о 17.00. Модераторка – Тетяна Чіхрай.

«Весь цей літературний джаз» – це роздуми про життя і мистецтво, мораль і політику, про естетичні та філософські завдання, які розв’язуються у творчості. Одне слово, про all that jazz. Як зазначає у передмові Володимир Базилевський, книжка Клименка є логічним продовженням його попередньої праці – збірки літературно-критичних есеїв та інтерв’ю «Від не-початку і до не-кінця».

Книжка «Про дерева і левітацію» – випадання з повсякденності у метафізику, це розповідь про людське життя, яке проростає з важкого коріння, щоб левітувати з повітряною легкістю в художній уяві митця. Дерева, помножені в поетичних рядках О. Клименка на горизонти і води, нагадують читачеві, що світ, який народжується у творчих візіях, може стати найважливішим прижиттєвим надбанням – еквівалентом справжньої віри, надії, любові.

Олександр Клименкоукраїнський прозаїк, поет, есеїст, літературний критик, музикант. Лауреат літературних премій ім. М. Гоголя, ім. Г. Сковороди, ім. П. Куліша, ім. А.Кримського.


Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar