29 Березня 2024, 14:45 | Реєстрація | Вхід
/ Читацький клуб «Книголюби Володимира» - 28 Серпня 2017

Читацький клуб «Книголюби Володимира»

Категорія: «Події»
Дата: 28 Серпня 2017 (Понеділок)
Час: 17:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Володимир-Волинський
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Ковельська, 6
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 810


Володимир-Волинська Книгарня «Є» запрошує на чергове засідання читацького клубу «Книголюби Володимира»: обговорення книжок Ніни Джордж «Маленька паризька книгарня» та Сари Джіо «Ожинова зима». Захід відбудеться 28 серпня. Початок – о 18.00.

Які книжки очолюють списки найбільш продаваних? У чому секрет їхньої популярності – у захопливих історіях, закручених сюжетах, цікавих персонажах чи в чомусь іншому? У цьому ми спробуємо розібратися на прикладі книг, які увійшли до списку бестселерів New-York Times, — романів Ніни Джордж «Маленька паризька книгарня» та Сари Джіо «Ожинова зима».

Книжка, яка зображає Францію саме такою, якою ми її уявляємо, — «Маленька паризька книгарня». За що читачі так люблять цей роман: за сумну і романтичну історію кохання, дивних героїв, атмосферу Парижу й Провансу чи за те, що він і сам ущерть наповнених книжками? Чим він чарує і в чому розчаровує? Думками і враженнями про це ми поділимося на засіданні Читацького клубу.

Роман, що поєднує історії двох жінок з різних століть в один заплутаний клубок химерних таємниць, зникнень, втрат і пошуків, — «Ожинова зима». Чим особливий цей роман? Що відрізняє його від звичайного детективу? Приходьте – поговоримо. Беріть із собою гарний настрій і бажання спілкуватися!


Володимир-Волинська Книгарня «Є», вул. Ковельська, 6. Тел: (03342) 2 19 57


0 коментарів

Залишити коментар

avatar