16 Квітня 2024, 19:33 | Реєстрація | Вхід
/ Клуб «Книголюби Володимира»: Н. Абгарян, Ф. Бакман - 27 Квітня 2018

Клуб «Книголюби Володимира»: Н. Абгарян, Ф. Бакман

Категорія: «Події»
Дата: 27 Квітня 2018 (П'ятниця)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Володимир-Волинський
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Ковельська, 6
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 734


Книгарня «Є» запрошує на засідання читацького клубу «Книголюби Володимира»: обговорення книжок «Моя бабуся просить їй вибачити» Фредріка Бакмана (видавництво «#книголав») та «Манюня» Наріне Абгарян (видавництво «Рідна мова»).

Світлі, теплі історії із солодким присмаком ностальгії і бабусиних пиріжків, просякнуті спогадами безтурботного дитинства і світлим сумом за часами, які не повернути, – саме такі книжки стануть темою нашого квітневого обговорення. Особлива, наповнена пригодами дружба між онучкою і бабусею, право на інакшість і на вибір своєрідної моделі поведінки, спогади про минуле і секрети, які приходять із нього в листах – усе це і не тільки зосереджене у сумній і веселій книзі Фредріка Бакмана «Моя бабуся просить їй вибачити», яка стала бестселером у найбільших країнах світу.


Босоноге і пустотливе дитинство, сповнене веселими і ризикованими пригодами – і сувора, але справедлива бабуся, яка пильно слідкує, аби порядок не став хаосом із роману Наріне Абгарян «Манюня» допомагають пригадати й свої дитячі роки.

На засіданні Читацького клубу ми поговоримо про все це, а також поділимося пригодами із власного дитинства і спогадами про своїх бабусь. Приходьте і беріть із собою гарний настрій та бажання спілкуватися!


Володимир-Волинська Книгарня «Є», вул. Ковельська, 6. Тел: (03342) 2 19 57


0 коментарів

Залишити коментар

avatar