28 Березня 2024, 14:01 | Реєстрація | Вхід
/ «Старшокласниця. Першокурсниця» в Сумах - 8 Липня 2017

«Старшокласниця. Першокурсниця» в Сумах

Категорія: «Події»
Дата: 08 Липня 2017 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 934


Сумська Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію книжки Анастасії Левкової «Старшокласниця. Першокурсниця», яка відбудеться в суботу, 8 липня. Початок – о 17.00. Модератор – Владислав Івченко.

Оповідачка роману – дівчина 14-18 років, школярка в маленькому українському містечку, а потім студентка київського вишу, – веде щоденник про своє повсякдення. У цьому віці відбувається стільки всього: кохання й «сотворення кумирів», перипетії взаємин із друзями та вчителями, розчарування – передусім у собі, але, врешті-решт, прийняття себе та інших такими, як вони є. Це час, коли обираєш професію, що визначатиме вектор твого життя; коли починаєш розуміти, в якій країні живеш, і усвідомлюєш себе її громадянкою... Тільки все це відбувається не зараз – Ліля переживала це на початку нашого століття, коли ще не було соцмереж, а мобільні телефони та комп’ютери вважали розкішшю.


«Я писала «Старшокласницю. Першокурсницю» для підлітків, – каже Анастасія Левкова, – бо вважала, що маю чим із ними поділитися, але з відгуків бачу, що вона великою мірою зачепила й моїх ровесників – усіх тих, чиє дорослішання припало на початок 2000-х років. Книжка показує атмосферу, в якій формувалося те покоління, представники якого потім були активними учасниками двох Майданів і осмислено переживають усі ті події, які нині відбуваються у нашій країні».


Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 270 19 04


0 коментарів

Залишити коментар

avatar