18 Квітня 2024, 13:19 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Казки-горошинки» Ірини Савки - 24 Червня 2017

Дитяча субота: «Казки-горошинки» Ірини Савки

Категорія: «Події»
Дата: 24 Червня 2017 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 913


Вінницька Книгарня «Є» та проект Юлії Білик-Пташинської «Вінниця читає дітям» запрошують дітей віком 5-9 років на читання книжки Ірини Савки «Казки-горошинки» («Видавництво Старого Лева») та виготовлення зеленої корони в рамках «Дитячої суботи», що відбудеться 24 червня. Початок – о 12.00.

Одна польова мишка якось знайшла маленьку горошинку, але не схрумала, а вкрила її тепленько і чекала весни, щоб посадити горошинку в землю. Отак із неї й проросли ці чарівні «Казки-горошинки», в яких лисичка надумала спекти пасочку, а жабка – заспівати краще від самого соловейка, ведмедики вирішили не спати взимку, а дві бджілки-сестрички готували цілющий мед для дітей. Коротенькі теплі казки Ірини Савки – про дружбу і підтримку, винахідливість і працелюбність – наймолодші читачі зможуть прочитати і самі, й з батьками.

Непосидюча мама Юлія Білик-Пташинська не тільки познайомить дітвору з чудовими літніми історіями, але й допоможе наблизитися до світу природи через цікаві вироби й виготовлення зеленої корони.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar