19 Квітня 2024, 19:32 | Реєстрація | Вхід
/ «Світи і лабіринти» Ірини Червінської у Франківську - 7 Червня 2017

«Світи і лабіринти» Ірини Червінської у Франківську

Категорія: «Події»
Дата: 07 Червня 2017 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1396


7 червня в Івано-Франківську відбудеться презентація роману Ірини Червінської «Світи і лабіринти», що у травні вийшов у «Видавництві 21». Запрошує книгарня «Є» (вул. Незалежності, 31). Модеруватиме письменник Степан Процюк. Початок о 18.00.

«Світи і лабіринти» ‒ це трилер з елементами детектива, психоделіки та антиутопії. Ірині Червінській вдалося створити якісний текст, який поповнить відповідну нішу української жанрової літератури. Головний герой роману ‒ молодий чоловік, який чи то втратив свою ідентичність, чи несподівано для себе опинився у полоні різних ідентичностей. Усе відбувається так блискавично швидко і карколомно, кадри блимають, не встигнувши зафіксуватися у свідомості, що головний герой навіть не має найменшого шансу отямитися, аби збагнути, де насправді він і яка із численних реальностей його.

«Думаю, «Світи і лабіринти» обов’язково сподобаються тим, хто любить несподівані ходи, моторошні ситуації та щільні переплетення вигаданого та реального. А загалом роман для широкого кола читачів», – говорить про свій твір авторка. 

Під час презентації Ірина Червінська розповість про специфіку створеного нею смислового світу, про витоки її інтересу до «адреналінових» жанрів, чинники та критерії створення якісної жанрової літератури, про свою участь у VII Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал».

Ірина Червінська, «Видавництво 21», книгарня «Є» запрошують усіх 7 червня взяти участь у розмові, яка обіцяє бути не менш цікавою та захопливою, ніж «Світи і лабіринти».

«Світи і лабіринти» на сайті видавництва: http://books-xxi.com.ua/products/sviti-i-labirinti
Інформація про Ірину Червінську: http://books-xxi.com.ua/brands/chervinskairina


Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Тел.: (094) 928-31-41
За детальнішою інформацією, будь ласка, звертайтеся: Інга Кейван, PR-менеджер «Видавництва 21», +38(096)532 92 36, +38(099)475 85 61, ikeyvan7612@gmail.com


0 коментарів

Залишити коментар

avatar