28 Березня 2024, 17:08 | Реєстрація | Вхід
/ «Боже[Я]вільна» Юлії Гудошник у Франківську - 20 Листопада 2019

«Боже[Я]вільна» Юлії Гудошник у Франківську

Категорія: «Події»
Дата: 20 Листопада 2019 (Середа)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 536


Книгарня «Є» та «Видавництво 21» запрошують на презентацію книжки Юлії Гудошник «Боже[Я]вільна», що відбудеться 20 листопада за участю авторки. Початок – о 18:00. Модераторка – Світлана Бреславська.

Роман «Боже[Я]вільна» особливо зацікавить шанувальників тревелогів, адже це подорожній щоденник українки, яка шукаючи своє місце у світі, значно розширює не лише географію, а й збагачує власний духовно-інтелектуальний досвід. Ці пошуки ведуть її світами: від німецького гуртожитку до тайського острова, від китайського селища до американського мегаполіса, від данської столиці – до японського храму. Кожна подорож дає їй мудрих наставників і відкриває секрети щастя. Це твір про внутрішню свободу, про ненаситну жагу жити та мистецтво бути щасливим.

Про авторку: Юлія Гудошник – українська письменниця та мотиваційна спікерка. Випускниця подвійної магістратури з глобальних студій в Німеччині та Данії. За плечима Юлії – робота в п’яти та проекти в десяти країнах. Повернувшись в Україну, займається просуванням ідей євроінтеграції. Обличчя інформаційної кампанії України та ЄС «Сильніші Разом». Останні 5 років вивчає феномен данського щастя і проводить воркшопи з данського хюгге. Зараз очолює Українсько-Скандинавський Центр у Києві.


20 листопада, 18:00. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 31


0 коментарів

Залишити коментар

avatar